Kontserbazio eta zaharberritzeko ikasleei zuzendutako bloga da informazio erabilgarria izan dezaten

Ofrece a los alumnos/as de conservación-restauración de arte un medio de información y participación

De la arquitectura de los museos al diseño de exposiciones. La materialización del discurso expositivo

Categorías: Ikastaroak/ Cursos

Descripción:

El curs es compon d´una primera part de caràcter teòric (3 sessions d´1,5 h de durada), que va seguida d’una segona dedicada a la resolució de casos pràctics a manera de taller (4 sessions de 3 h de durada) i que culmina amb una altra, destinada a la presentació de resultats i l´establiment de conclusions (1 sessió de 3,5 h de durada). En la primera s´abordaran dues evolucions: d´una banda, la del museu com a tipologia arquitectònica, des del segle XVIII fins als nostres dies; i d’una altra, la dels criteris en què fins ara s’ha basat l´organització de les col•leccions en el seu interior. En la segona s´analitzaran en cadascuna de les sessions, durant la primera hora, algunes exposicions classificades en funció de diferents paràmetres (tipus d´institució, disciplina artística, nombre de participants, classe d´intervenció, dotació pressupostària, característiques dels espais que les acullen, etc.); i durant les dues hores restants s´avançarà en la configuració d´una proposta d´organització d´una mostra artística amb una determinada temàtica (que l´alumne tria) en una determinada sala i amb unes restriccions concretes (que el professor fixarà). Finalment, en la tercera es presentaran els resultats a la resta de companys i es compartiran impressions.

Organiza: Fundació General de la Universitat de València. Col·lecció Martínez Guerricabeitia

Lugar: Valencia (España)

Fechas: Del 14 de febrero al 7 de marzo del 2019

Duración: 2o horas

Modalidad: Presencial

Matrícula: 90€

Link: Información, incripción…

Deje una respuesta

 

 

 

Puedes utilizar estos tags HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>