Programa

XSLaren edukia

Eskola orduak toggle-navigation

Eskola orduak
Nahitaezko gaiakHautazko gaiakMaster Amaierako LanaGuztira
0   ECTS   kreditu45   ECTS   kreditu15   ECTS   kreditu60   ECTS   kreditu

Ibilbideak toggle-navigation

  • Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa ( Kredituak : 20 ECTS )
  • Segurtasun Kimikoaren Balioespen, Kontrol eta Gestioa ( Kredituak : 20 ECTS )
  • Segurtasun Mikrobiologikoaren Balioespen, Kontrol eta Gestioa ( Kredituak : 20 ECTS )
  • Kalitate eta Berrikuntza ( Kredituak : 20 ECTS )

Programa toggle-navigation

Hautazko gaiak

Hautazko gaiak
GaiaHizkuntzak ECTS   KredituakEspezialitateak / curriculum-ibilbideakEskolak emateko egoitzaModalitatea
Elikagaietako pestiziden hondarrakGaztelania4.5Segurtasun Kimikoaren Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Ardoaren kalitate-parametroak eta europar arauakGaztelania3Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Edari ez alkoholikoak: Zukuak, nektarrak eta edari freskagarriakGaztelania3Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Erlategiko elikagaien azterketa bromatologikoaGaztelania3Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Haragi-sektorearen segurtasun eta trazabilitateaGaztelania3.5Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Kalitatezko lehenengo oliba-olioaGaztelania3Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Bietakoa
Elikagai transgenikoakGaztelania4.5Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Bietakoa
Baliospen sentsoriala eta testura-analisia: Elikadura kalitatean aplikatzeaGaztelania6Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Elikagaiak kontserbatu eta ontziratzeko teknologia berrienak eta segurtasun eta kalitatean duten eraginaGaztelania3Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Osagai eta elikagai funtzionalakGaztelania4Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Osagaien arteko elkarreraginak. Ondorioak elikagaien kalitateanGaztelania3Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Arrisku eta kontrol-gune kritikoen analisiaren aurrerapenakGaztelania4.5Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Elikadur industriaren efluentee tratamenduGaztelania3Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Elikadura kalitatea eta segurtasunerako kontroletarako estatistika-teknika aurreratuakGaztelania4.5Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Bereizteko teknika aurreratuak elikagaien kontrol eta analisianGaztelania4.5Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Elikadura kalitatea eta segurtasunerako kontroletarako teknika instrumentalakGaztelania3Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Elikagaien analisi fisiko kimikoetarako laboratorioen kontrola eta balioespenaGaztelania3Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Elikagaien prozesatzea edo biltegiratzean sor daitezkeen gai kartzigenoakGaztelania4.5Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Mikroorganismoak detektatu eta identifikatzeko metodo eta teknika aurreratuakGaztelania3Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Teknika espektroskopikoak kalitate eta segurtasunaren eta kontrolerako lanabes GisaGaztelania4.5Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Jatorrizko deiturakGaztelania3Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa

Master Amaierako Lana

Master Amaierako Lana
GaiaHizkuntzak ECTS   KredituakEspezialitateak / curriculum-ibilbideakEskolak emateko egoitzaModalitatea
Master amaierako lana15 --

XSLaren edukia

Metodologia

Masterreko ikasturteetan erabilitako metodologia askotarikoa eta parte-hartzailea da:* Eskola magistralak* Mintegiak* Laborategiko praktikak* Ordenagailuko praktikak* Planta edo Tailerreko praktikak* Landa praktikak* TutoretzakIkasturte bakoitzeko gidaliburuak ikasturtean erabilitako metodologia azaltzen du zehatz-mehatz.

Ebaluazioa

Ikaslearen aurrerapausoak etengabe ebaluatzen dira, honako hauen bidez: * Azterketak* Ariketa praktikoak* Lan idatziak* Lanen aurkezpena eta haien inguruko eztabaida* Eskola eta Mintegietan aktiboki parte hartzeaIkasturte bakoitzeko gidaliburuak ikasturtearen ebaluazio prozedura azaltzen du zehatz-mehatz.

tfm-master Calidad y Seguridad Alimentaria

XSLaren edukia

programa-formativo-enlaces

XSLaren edukia

Iradokizunak eta eskaerak