Publicaciones
- Nutritional and analytical approaches of gluten-free diet in celiac disease. Nutritional and analytical approaches of gluten-free diet in celiac disease., 2017; Celiac Disease, Springer Briefs in Food, Health, and Nutrition., ISBN 978-3-319-53342-1
- Validación de la técnica de extracción más adecuada para el análisis de gluten en matrices alimentarias con polifenoles Comunicaciones del VIII Congreso IBEROLAB 2017 – Requisitos técnicos, 2017, 2017
- Gluten-free spirits and drinks En Rodrigo L, Peña AS, Arranz E, Fernández-Bañares F, Rosell CM, editores. Advances in the Understanding of Gluten Related Pathology and the Evolution of Gluten-Free Foods. Barcelona, Spain: OmniaScience;. p. 645-673., 2015; 978-84-943418-2-3
- Analysis of Body Composition and Food Habits of Spanish Celiac Women Nutrients 7(7), 5515-5531, 2015
- Comidas Preparadas Sin Gluten: APPCC y Planes de Apoyo Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco (UPV/EHU), 2014; 978-84-9860-902-8
—
5 Resultados por página