CBL-2017-2018-Oferta-consumo-alimentos

Elikagai eskaintza eta kontsumoa UPV/EHUn: ingurune osasuntsua sustatzea

Plater konbinatu bateko argazkia (3,4, 11,12,13 garapen iraunkortasunerako helburuak)

Azterlan honen helburu orokorra da elikagaien eskaintza eta kontsumoa aztertzea UPV/EHUn, baita berau eskuragarri egoteari buruzko iritziak eta lehentasunak aztertzea ere. UPV/EHUko hiru Campusetan egiten ari da eta honako hauei zuzenduta dago: ikasleak, irakasle eta ikerlariak eta gainerako langileak (AZP). Lanaren emaitzei esker, UPV/EHU lan- eta hezkuntza-ingurune osasuntsu eta iraunkorragoa izango da.

  • Koordinatzailea: Marta Arroyo
  • Harremanetarako helbidea: marta.arroyo@ehu.eus
  • Parte hartzen duten zentroak:
    • Farmazia Fakultatea
    • Zientzia eta Teknologia Fakultatea
    • Medikuntza eta Erizaintza Fakultatea
    • Lan Harreman eta Gizarte Langintza Fakultatea
    • Psikologia Fakultatea
    • Ondare eta Kontratazioetarako Gerenteordetza
  • CBL Programako edizioa: I (2017/18), II (2018/19), III (2019/20), IV (2020/21), V (2021/22, VI (2022/23), VII (2023/24)

 

 

Ekoizpen zientifikoa