Nabigazioa

  • Edukira joan
Menu nagusia ireki/itxi
  • Euskara
  • Español
  • English
  • Arabako Campusa
  • Bizkaiko Campusa
  • Gipuzkoako Campusa
  • Hasi saioa
  • Euskara
  • Español
  • English
  • Arabako Campusa
  • Bizkaiko Campusa
  • Gipuzkoako Campusa
  • Profilak
  • Ikasketak
  • Egitura
  • Ikerketa
  • Unibertsitatera sartzeko bideak
  • Alorrak
  • Zerbitzuak
  • Direktorioa
Euskal Herriko Unibertsitatea

Lactiker Ikerketa Taldea

  • Profilak
  • Ikasketak
  • Egitura
  • Ikerketa
  • Unibertsitatera sartzeko bideak
  • Alorrak
  • Zerbitzuak
  • Direktorioa
Bilaketa
  1. UPV/EHU
  2. Ikerkuntza
  3. Lactiker - Animalia Jatorriko Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna
  4. Jarduerak
  5. Argitalpen zientifikoak
  6. 2019
  7. Total and free fatty acids analysis in milk and dairy fat
Lactiker - Animalia Jatorriko Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna

Lactiker - Animalia Jatorriko Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna

Menua Webgunearen menua ireki/itxi
  • Ikerketa Taldea Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Aurkezpena
    • Kideak
    • Antolaketa
    • Kontaktua
  • Ikerketa Profila Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Ikuspegi orokorra
    • Ikerketa-lerroak
    • Ekipamendua
  • Jarduerak Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Ikerkuntza proiektuak
    • Kontratuak
    • Argitalpen zientifikoak
    • Hitzaldiak eta kongresuak
    • Doktore tesiak
    • Zabaltzea eta emaitzak bidaltzea
    • Nazioartekotzea

Argitalpenak -2019

Atzera

Total and free fatty acids analysis in milk and dairy fat

Egileak:
Amores G, Virto M
Urtea:
2019
Aldizkaria:
Separations
Liburukia:
6(1), 14
ISBN/ISSN:
2297-8739
DOI:
10.3390/separations6010014
Inprimatu Total and free fatty acids analysis in milk and dairy fat
  • Irisgarritasuna
  • Lege oharra
  • Kontaktua
  • Mapa
  • Laguntza

UPV/EHU