Gaia

XSLaren edukia

Baliospen sentsoriala eta testura-analisia: Elikadura kalitatean aplikatzea

Gaiari buruzko datu orokorrak

Modalitatea
Ikasgelakoa
Hizkuntza
Gaztelania

Irakasgaiaren azalpena eta testuingurua

sdfgdfgdfgg

Irakasleak

IzenaErakundeaKategoriaDoktoreaIrakaskuntza-profilaArloaHelbide elektronikoa
ALBISU AGUADO, MARTA MARIAEuskal Herriko UnibertsitateaUnibertsitateko Irakaslego TitularraDoktoreaElebakarraElikadura eta Bromatologiamarta.albisu@ehu.eus
MARTINEZ GONZALEZ, OLALLAEuskal Herriko UnibertsitateaIrakaslego AgregatuaDoktoreaElebidunaElikadura eta Bromatologiaolaia.martinez@ehu.eus
PEREZ ELORTONDO, FRANCISCO JOSEEuskal Herriko UnibertsitateaUnibertsitateko Irakaslego TitularraDoktoreaElebakarraElikadura eta Bromatologiafranciscojose.perez@ehu.eus
SALMERON EGEA, JESUSEuskal Herriko UnibertsitateaUnibertsitateko KatedradunaDoktoreaElebakarraElikadura eta Bromatologiajesus.salmeron@ehu.eus

Irakaskuntza motak

MotaIkasgelako orduakIkasgelaz kanpoko orduakOrduak guztira
Magistrala246892
Mintegia3710
Gelako p.437
Laborategiko p.251237
Ordenagailuko p.404

Ohiko deialdia: orientazioak eta uko egitea

fghfghfgh

Ezohiko deialdia: orientazioak eta uko egitea

fghfh

Irakasgai-zerrenda

fghfghfghfghfgh

Bibliografia

Nahitaez erabili beharreko materiala

fghfgh

Oinarrizko bibliografia

fghfghg

Gehiago sakontzeko bibliografia

fghfgh

Aldizkariak

fghfgh

Estekak

fghfgh

XSLaren edukia

Iradokizunak eta eskaerak