Gaia

XSLaren edukia

Osagaien arteko elkarreraginak. Ondorioak elikagaien kalitatean

Gaiari buruzko datu orokorrak

Modalitatea
Ikasgelakoa
Hizkuntza
Gaztelania

Irakasgaiaren azalpena eta testuingurua

..

Irakasleak

IzenaErakundeaKategoriaDoktoreaIrakaskuntza-profilaArloaHelbide elektronikoa
MANZANOS ARNAIZ, MARIA JOSEEuskal Herriko UnibertsitateaUnibertsitateko Irakaslego TitularraDoktoreaElebidunaElikagaien Teknologiamariajose.manzanos@ehu.eus

Gaitasunak

IzenaPisua
Identificar y predecir las principales interacciones entre componentes de los alimentos que afectan a su calidad y seguridad.100.0 %

Irakaskuntza motak

MotaIkasgelako orduakIkasgelaz kanpoko orduakOrduak guztira
Magistrala13.52134.5
Mintegia10.52434.5
Gelako p.606

Ohiko deialdia: orientazioak eta uko egitea

...

Ezohiko deialdia: orientazioak eta uko egitea

...

Irakasgai-zerrenda

....

Bibliografia

Nahitaez erabili beharreko materiala

...

Oinarrizko bibliografia

....

Gehiago sakontzeko bibliografia

..

Aldizkariak

..

Estekak

..

XSLaren edukia

Iradokizunak eta eskaerak