Baliospen sentsoriala eta testura-analisia: Elikadura kalitatean aplikatzea
Gaiari buruzko datu orokorrak
- Modalitatea
- Ikasgelakoa
- Hizkuntza
- Gaztelania
Irakasgaiaren azalpena eta testuingurua
sdfgdfgdfggIrakasleak
Izena | Erakundea | Kategoria | Doktorea | Irakaskuntza-profila | Arloa | Helbide elektronikoa |
---|
ALBISU AGUADO, MARTA MARIA | Euskal Herriko Unibertsitatea | Unibertsitateko Irakaslego Titularra | Doktorea | Elebakarra | Elikadura eta Bromatologia | marta.albisu@ehu.eus |
ETAIO ALONSO, IÑAKI | Euskal Herriko Unibertsitatea | Irakaslego Agregatua | Doktorea | Elebiduna | Elikagaien Teknologia | inaki.etaio@ehu.eus |
MARTINEZ GONZALEZ, OLALLA | Euskal Herriko Unibertsitatea | Irakaslego Agregatua | Doktorea | Elebiduna | Elikadura eta Bromatologia | olaia.martinez@ehu.eus |
PEREZ ELORTONDO, FRANCISCO JOSE | Euskal Herriko Unibertsitatea | Unibertsitateko Irakaslego Titularra | Doktorea | Elebakarra | Elikadura eta Bromatologia | franciscojose.perez@ehu.eus |
SALMERON EGEA, JESUS | Euskal Herriko Unibertsitatea | Unibertsitateko Katedraduna | Doktorea | Elebakarra | Elikadura eta Bromatologia | jesus.salmeron@ehu.eus |
Gaitasunak
Izena | Pisua |
---|
Conocer y manejar técnicas de análisis sensorial y de textura para la evaluación de la calidad de los alimentos. | 50.0
%
|
Conocer y manejar las técnicas estadísticas específicas aplicadas al control de calidad de producto final y de proceso | 50.0
%
|
Irakaskuntza motak
Mota | Ikasgelako orduak | Ikasgelaz kanpoko orduak | Orduak guztira |
---|
Magistrala | 24 | 68 | 92 |
Mintegia | 3 | 7 | 10 |
Gelako p. | 4 | 3 | 7 |
Laborategiko p. | 25 | 12 | 37 |
Ordenagailuko p. | 4 | 0 | 4 |
Ohiko deialdia: orientazioak eta uko egitea
fghfghfghEzohiko deialdia: orientazioak eta uko egitea
fghfhIrakasgai-zerrenda
fghfghfghfghfghBibliografia
Nahitaez erabili beharreko materiala
fghfghOinarrizko bibliografia
fghfghgGehiago sakontzeko bibliografia
fghfghAldizkariak
fghfghEstekak
fghfgh