Arrain-hondakinak baloratzea, gazta ontziratzeko

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

##plugins.themes.bootstrap3.article.sidebar##

Argitaratua 09-12-2015
Jone Uranga Alaitz Etxabide Pedro Guerrero Koro de la Caba

Laburpena

Elikagaiak ontziratzeko filmak aztertzea garrantzitsua da, ikerketaren bidez gaur egun merkatuan dauden ontziratzeen propietateak hobetzea ahalbidetu baitaiteke. Kasu honetan, polimero berriztagarri eta biodegradagarri bat erabiliz, hainbat azido zitriko kantitatetako filmak egin dira. Haien propietateak aztertu dira, bai eta gazten ontziratzean duten jarrera. Arrain-gelatinazko film hauek film komertzialek eskaintzen ez dituzten zenbait propietate interesgarri erakutsi dituzte; esaterako, gaztak bere koipea gordetzea eta ez lehortzea ahalbidetzen dute. 

Abstract 316 | PDF Downloads 320

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Keywords

arrain gelatina, azido zitrikoa, ontziratzeko filma, gazta

Atala
Ale Arrunta