"Identificación genética de restos biológicos"- Ekainaren 6an eta 7an
"Protocolo de análisis sensorial mediante panel para la caracterización de alimentos texturizados destinados a personas con problemas de disfagia" (EHU 15/47)- proiektuaren lehenengo fasearen emaitzen aurkezpena
SaludAlaVida- Tabakorik gabeko munduko eguna dela eta, informazio eta motibazio jardunaldia. Baigene eta Un-Diet enpresak antolatuta, INIZIA mintegiko enpresak
Zelula-ehunetan patroi ezkutuak detektatzeko gai den kode irekiko tresna bat garatu dute
CartoCell proiektuak adimen artifizialarekin aztertzen ditu 3Dko irudiak, eta hartan parte hartu du Euskal Herriko Unibertsitateak, DiPCk eta Biofisika Instit...
Araztegi-urek ibai-ekosisteman eragiten dute, tratatuta egon arren
Ziur dakigu prozedurarik aurreratuenak erabiliz tratatuta isuritako araztegi-urek ez dutela ur gezatako ekosistemetan eragiten? Ibai Ekologia taldearen ikerlan batean ondorioztatu ...
Glaziarren desagerpena Pirinioetan
Klima-aldaketak Pirinioetako glaziar handienaren desagerpena bizkortu du, mendikateko gainerako glaziarrena bezalaxe. UPV/EHUk parte hartu duen azterlan berri bati esker, Anetoko glaziarrak hainbat urtetan izan d...
Esofagitis eosinofilikoa diagnostikatzeko metodo ez-inbaditzailea
Tomateen gaixotasunak moteltzeko ikerketa bat
Proiektuak Europar Batasuneko NextGenerationEU funtsen laguntza du, eta UPV/EHUk hartuko du parte bertan