PUBLICACIONES-Guias

Gidaliburuak

Ardoa

F.J. Pérez-Elortondo, F.J. y M. Zannoni (2022). Directrices para la evaluación sensorial de productos alimentarios y vinos con Denominación de Origen Protegida. Editorial Acribia, S.A., Zaragoza.

F.J. Pérez-Elortondo and M. Zannoni (2021). Guidelines for sensory analysis of protected designation of origin food products and wines. Copyright: European Sensory Science Society (E3S). Editorial Acribia, Zaragoza (España).

Etaio, F.J. Pérez Elortondo, M. Albisu, J. Salmerón, M. Ojeda, E. Gastón (2007). Arabako Errioxako ardo beltzen kalitatearen ebaluazio sentsoriala egiteko gidaliburua. Argitaletxea: Eusko Jaurlaritzako Argitalpen Zerbitzua, Vitoria-Gasteiz.

Gazta

P. Lavanchy, J. Mège, F.J. Pérez Elortondo, L. Bivar Roseiro, M.F. Scintu, P. Torre, P. Bárcenas, S. Loygorri (1999). A guide to the sensory evaluation of the texture of hard and semi-hard ewe’s milk cheeses. Argitaletxea: Europako Komunitateen Argitalpen Zerbitzua, Luxemburgo.