euskaraespañol

Arabar laboreekin egindako ogiaren zentzumen ezaugarritzea

Noiz eta non

Noiztik: 2016/05/09 Noiz arte: 2016/05/05

Irudia

Deskribapena

Astelehenaz, maiatzak 9, 12:00etan hasita, Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatearen Arabako campuseko Lascaray Ikerguneko bideohitzaldietarako aretoan aurkeztuko dira ‘Arabar laboreekin egindako ogiaren zentzumen ezaugarritzea' izeneko berrikuntza proiektuaren emaitzak aurkeztuko dira.

Aurkezpenean hartuko dute parte:
- Javier Garaizar Candina, UPV/EHUren Arabako Campuseko errektoreordea
- Eduardo Aguinaco López de Suso, AFAko nekazaritza diputatua.
- Carmen de Vega Castaño, proiektuko koordinatzailea eta Zientziako eta Teknologiako Euskadiko Elikagaien Elkartearen (aCTAe) zuzendaritza batzordeko Idazkaria.
- Iñaki Etaio Alonso, ikertzaile nagusia, UPV/EHUren Farmazia eta Elikagaien Zientzia saileko analisi sentsorialerako laborategia (LASEHU).