Ikasketa plana
Kredituak eta irakasgaiak
| Urtea | Nahitaezkoak | Adarreko oinarrizkoak | Beste adar batzuetako oinarrizkoak | Hautazkoak | GrAL | Guztira |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 18 | 30 | 12 | -- | -- | 60 |
| 2 | 39 | 15 | 6 | -- | -- | 60 |
| 3 | 48 | -- | -- | 12 | -- | 60 |
| 4 | 44 | -- | -- | 6 | 10 | 60 |
| Guztira | 149 | 45 | 18 | 18 | 10 | 240 |
| 1. lauhilekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
|---|---|---|---|---|
| Elikadura eta Kultura | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Estatistika | 6 | Oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Kimika Orokorra eta Kimika Fisikoa | 6 | Oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Psikologia eta Komunikazioa | 6 | Oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Zelulen eta Ehunen Biologia | 6 | Oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara |
| 2. lauhilekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
|---|---|---|---|---|
| Biokimika | 6 | Oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Elikagaien Kimika eta Biokimika | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Giza Anatomia | 6 | Oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Kimika Organikoa | 6 | Oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara, Ingelesa | |
| Legeria, Deontologia eta Kudeaketa | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara |
| 1. lauhilekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
|---|---|---|---|---|
| Bromatologia | 9 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Gene Espresioa eta Kontrol Metabolikoa | 6 | Oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Giza Fisiologia | 9 | Oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Immunonutrizioa eta Elikadura Alergiak | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara |
| 2. lauhilekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
|---|---|---|---|---|
| Fisiopatologia | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Giza Nutrizioa | 9 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Mikrobiologia eta Parasitologia Orokorra | 6 | Oinarrizkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Sukaldaritza Teknologia eta Elikagaien Prozesatzea | 9 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara |
| Urtekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
|---|---|---|---|---|
| Dietetika Orokorra eta Aplikatua | 12 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Elikagaien Segurtasuna eta Kalitatea | 12 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara |
| 1. lauhilekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
|---|---|---|---|---|
| Idatzizko komunikazio zientifiko-teknikoa euskaraz | 6 | Hautazkoa | Euskara | |
| Komunitate Elikadura | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Nutrizioarekin Lotutako Epidemiologia | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara |
| 2. lauhilekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
|---|---|---|---|---|
| Ahozko komunikazio zientifiko-teknikoa euskaraz | 6 | Hautazkoa | Euskara | |
| Elikadura Sistemaren Soziologia | 6 | Hautazkoa | Gaztelania | |
| Elikagaien Mikrobiologia eta Higienea | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Kirolaren eta Garapenaren Biokimika eta Fisiologia | 6 | Hautazkoa | Gaztelania | |
| Osasun Publikoa | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara |
| 1. lauhilekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
|---|---|---|---|---|
| Dietoterapia | 9 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Talde Espezifikoen Nutrizioa eta Dietetika | 9 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Taldeentzako Sukaldaritza | 6 | Nahitaezkoa | Gaztelania, Euskara |
| 2. lauhilekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
|---|---|---|---|---|
| Gidaritzapeko Praktikak | 20 | Nahitaezkoa | Aurrebaldintzekin | |
| Gradu-amaierako lana | 10 | Gradu-amaierako lana |
| 1. lauhilekoa | Kredituak | Hizkuntza | Aldez aurreko baldintzak | |
|---|---|---|---|---|
| Diseinua eta Berrikuntza Elikagaien Industrian | 6 | Hautazkoa | ||
| Giza Nutrizioari Aplikatutako Anatomia | 6 | Hautazkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Jatearen eta Edatearen Inguruko Jokabidearen Fisiologia | 6 | Hautazkoa | Gaztelania, Euskara | |
| Landareak Giza Elikaduran | 6 | Hautazkoa |