XSLaren edukia

Ikasketa plana

Kredituak eta irakasgaiak

Graduko irakasgaiak
UrteaNahitaezkoakAdarreko oinarrizkoakBeste adar batzuetako oinarrizkoakHautazkoakGrALGuztira
1183012----60
239156----60
348----12--60
444----61060
Guztira14945181810240
Irakasgaiak 1. lauhilekoa
1. lauhilekoaKredituak
HizkuntzaAldez aurreko baldintzak
Elikadura eta Kultura6NahitaezkoaGaztelania, Euskara
Estatistika6Adarraren OinarrizkoaGaztelania, Euskara
Kimika Orokorra eta Kimika Fisikoa6Beste adar batzuen oinarrizkoaGaztelania, Euskara
Psikologia eta Komunikazioa6Adarraren OinarrizkoaGaztelania, Euskara
Zelulen eta Ehunen Biologia6Adarraren OinarrizkoaGaztelania, Euskara
Irakasgaiak 2. lauhilekoa
2. lauhilekoaKredituak
HizkuntzaAldez aurreko baldintzak
Biokimika6Adarraren OinarrizkoaGaztelania, Euskara
Elikagaien Kimika eta Biokimika6NahitaezkoaGaztelania, Euskara
Giza Anatomia6Adarraren OinarrizkoaGaztelania, Euskara
Kimika Organikoa6Beste adar batzuen oinarrizkoaGaztelania, Euskara
Legeria, Deontologia eta Kudeaketa6NahitaezkoaGaztelania, Euskara
Irakasgaiak 1. lauhilekoa
1. lauhilekoaKredituak
HizkuntzaAldez aurreko baldintzak
Bromatologia9NahitaezkoaGaztelania, Euskara
Gene Espresioa eta Kontrol Metabolikoa6Adarraren OinarrizkoaGaztelania, Euskara
Giza Fisiologia9Adarraren OinarrizkoaGaztelania, Euskara
Immunonutrizioa eta Elikadura Alergiak6NahitaezkoaGaztelania, Euskara
Irakasgaiak 2. lauhilekoa
2. lauhilekoaKredituak
HizkuntzaAldez aurreko baldintzak
Fisiopatologia6NahitaezkoaGaztelania, Euskara
Giza Nutrizioa9NahitaezkoaGaztelania, Euskara
Mikrobiologia eta Parasitologia Orokorra6Beste adar batzuen oinarrizkoaGaztelania, Euskara
Sukaldaritza Teknologia eta Elikagaien Prozesatzea9NahitaezkoaGaztelania, Euskara
Irakasgaiak Urtekoa
UrtekoaKredituak
HizkuntzaAldez aurreko baldintzak
Dietetika Orokorra eta Aplikatua12NahitaezkoaGaztelania, Euskara
Elikagaien Segurtasuna eta Kalitatea12NahitaezkoaGaztelania, Euskara
Irakasgaiak 1. lauhilekoa
1. lauhilekoaKredituak
HizkuntzaAldez aurreko baldintzak
Idatzizko komunikazio zientifiko-teknikoa euskeraz6HautazkoaEuskara
Komunitate Elikadura6NahitaezkoaGaztelania, Euskara
Nutrizioarekin Lotutako Epidemiologia6NahitaezkoaGaztelania, Euskara
Irakasgaiak 2. lauhilekoa
2. lauhilekoaKredituak
HizkuntzaAldez aurreko baldintzak
Ahozko komunikazio zientifiko-teknikoa euskeraz6HautazkoaEuskara
Elikadura Sistemaren Soziologia6HautazkoaGaztelania
Elikagaien Mikrobiologia eta Higienea6NahitaezkoaGaztelania, Euskara
Kirolaren eta Garapenaren Biokimika eta Fisiologia6HautazkoaGaztelania
Osasun Publikoa6NahitaezkoaGaztelania, Euskara
Irakasgaiak 1. lauhilekoa
1. lauhilekoaKredituak
HizkuntzaAldez aurreko baldintzak
Dietoterapia9NahitaezkoaGaztelania, Euskara
Talde Espezifikoen Nutrizioa eta Dietetika9NahitaezkoaGaztelania, Euskara
Taldeentzako Sukaldaritza6NahitaezkoaGaztelania, Euskara
Irakasgaiak 2. lauhilekoa
2. lauhilekoaKredituak
HizkuntzaAldez aurreko baldintzak
Gidaritzapeko Praktikak20Nahitaezkoa
Aurrebaldintzekin
Gradu-amaierako lana10Gradu-amaierako lana
Irakasgaiak 1. lauhilekoa
1. lauhilekoaKredituak
HizkuntzaAldez aurreko baldintzak
Diseinua eta Berrikuntza Elikagaien Industrian
6Hautazkoa
Giza Nutrizioari Aplikatutako Anatomia6HautazkoaGaztelania, Euskara
Jatearen eta Edatearen Inguruko Jokabidearen Fisiologia6HautazkoaGaztelania, Euskara
Landareak Giza Elikaduran
6Hautazkoa