TGF/GRAL

2024-2025 

  • Elikagaien eta nutrizioaren hezkuntzarako erabilgarria izan daitekeen ikasleen artean egindako lankidetza-ikaskuntza programa baten ebaluazioa
  • Elikadura osasungarriaren sustapena Lezoko udalerrian: hezkuntza- eta aholkularitza-programa bat
  • Fruta eta barazki hondakinak Gasteizeko frutadendetan. Ba al dute bestelako aukerarik?
  • Ehuko farmazia fakultatearen jasangarritasun planeko adierazleen aukeraketa
  • Optimización tecnológica en la formulación de platos preparados tradicionales: croquetas
  • Análogos del huevo elaborados a base de legumbres
  • Hirietan dauden zuhaitzetatik eskuratutako fruituen giza-kontsumorako erabileraren azterketa
  • Ke aromen osasun arriskuen ezaugarriztea eta dietaren bidezko esposizioaren azterketa EAE-n
  • Caracterización textural y nutricional de alimentos para pacientes con disfagia: evaluación instrumental y sensorial
  • Mikro- eta nanoplastikoak itsasoko arrantza-espezieetan: arriskuak elikagaien kalitatean eta kaltegabetasunean

2023-2024 

  • Etxeentzako eta gasteizko denda txikientzako elikagai hondakinak murrizteko jardunbide egokiko gida
  • Pertsona transgeneroak, gaur egungo egoera eta gomendio nutrizionalak
  • Impacto de los hidrocoloides de las algas marinas en la textura y estabilidad de los alimentos
  • Valorización del lactosuero como subrpoducto en la industria alimentaria
  • Jasangarritasuna egibide ostalaritza eskolan: elikagaien eskaintza eta ikasleen pertzepzioa
  • Avances en el tratamiento de la enfermedad celiaca
  • Kaltegabetausun-estrategiak eta substantzia aktiboen murrizketa
  • Garapen jasangarria elikagaien industrian, kalitatearen eta ekonomia zirkularraren integrazioa

2022-2023 

  • Gluten gabeko elikagaien jasangarritasuna aztertzen
  • Elikadura iraunkorraren erradiografia Gipuzkoa eta Bizkaiko campus mailan
  • Gluten gabeko ogi jasangarri baten segurtasun azterketa
  • ¿Es NUTRI-SCORE la mejor opción de etiquetado frontal no obligatorio?
  • Inclusión de alimentos sin gluten en bases de datos y el estudio de sus micronutrientes
  • Lihoaren erabilera glutenik gabeko ogietan
  • Elikagai-industriaren papera nazio batuen kontsumo eta ekoizpen jasangarria helbururako bidean
  • 6-12 hileko haurren alergenoekiko arriskuen balioztatzea, elikadura osagarrian erabilitako metodoaren arabera
  • Glutenik gabeko ogi desberdinen analisi sentsorialaren azterketa eta kalitatean hobetzeko metodoen azterketa
  • 6-12 hileko umeen dieta osagarriaren azterketa nutrizionala, BLW/UGEO eta koilara bidezkoa alderatuz

2021-2022 

  • Elikadura iraunkorraren erradiografia arabako campus mailan
  • Elikadura iraunkorraren erradiografia arabako campus mailan
  • Moleculas en relación con la patologia intestinal
  • Sistemas de envasado en la comercialización de carne ecológica y derivados
  • Reutilización de subproductos resultantes de la industria de la sidra en la elaboración de alimentos
  • Zeliakoentzako produktuen segurtasuna. Bidea amaitu da?
  • Gluten gabeko produktuak egiteko erabilgarriak diren elikagaien industriaren azpiproduktuak
  • Adherencia a la dieta sin gluten: comparación entre los métodos analíticos empleados para su evaluación
  • Edoskitzearen atxikipenak eta amaren dietak haurraren elikaduran duen eraginaren azterketa
  • Ama-esnearen eta formula-esnearen eragina umearen sistema immunitarioan

2020-2021 

  • Iraunkortasuna farmazia arloan COVID-19aren aurretik eta ondoren
  • Elikagaietako gluten arriskuaren berri emateko baliabidea
  • Zeliakoen zeharkako ondorioak eta sare sozialak
  • Glutenak eta fodmapek buru-nahasmenduekin duten erlazioa
  • Implementación de la cultura de la seguridad alimentaria a través de las normas aceptadas por las GFSI
  • Glutena murrizteko tratamenduen ebaluazioa artisau garagardoan
  • Efectividad de la dieta sin gluten en el tratamiento de la Enfermedad Celiaca y su sintomatología
  • Dieta ereduraren adierazleak ama-esnean, joera berrien azterketa
  • Jasangarritasun esperientzia bertako sagardo industrian: azpiproduktu den sagar-patsarekin eginiko glutenik gabeko ogiaren analisi sentsoriala
  • Rol de la alimentación materna y el método de destete sobre la aceptación de nuevos alimentos por parte de los/as bebés
  • Baby-led weaning, alergenoen oharkabeko irenste iturri ote?

2019-2020 

  • E-osasun metodo teknologiko desberdinak diabetesaren tratamenduan
  • Abordaje dietético de la irregularidad del sueño
  • Generación de nutracéuticos a partir de los residuos alimentarios
  • Elikagaien osasun eta nutrizio adierazpenak. Dieta orekatua erraztu ala kontsumitzailea nahastu?
  • Estudio de la ingesta de mercurio en alimentos consumidos por la población y las consecuencias en la salud

2018-2019 

  • Arreta nutrizionala farmazia bulegoan: dieta miragarrien eragina eta ondorioak
  • Gluten gabeko elikagaietan dagoen FODMAP kopurua eta paziente zeliako helduetan hauek hartzeak dituen eraginak
  • Nuevas fuentes de proteína de origen vegetal e insectos y sus aplicaciones en la industria alimentaria
  • Iniciativas sobre alimentación saludable en relación al consumo de sal, azúcar y grasas en niños y adolescentes
  • Mikrobiota heesteko hanturazko gaixotasun kronikoan: aurrerakuntzak
  • Atmosfera eraldatuen erabilgarritasuna eta berrikuntzak plater prestatuen industrian
  • Brokoli azpiproduktuen optimizazioa
  • Consejo nutricional para el seguimiento de dietas veganas

2017-2018 

  • Análisis del etiquetado de los productos alimenticios dirigidos a la población infantil
  • Impacto socioeconómico del dietista-nutricionista en la sanidad