Programa
Eskola orduak toggle-navigation
Ibilbideak toggle-navigation
- Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa ( Kredituak : 20 ECTS )
- Segurtasun Kimikoaren Balioespen, Kontrol eta Gestioa ( Kredituak : 20 ECTS )
- Segurtasun Mikrobiologikoaren Balioespen, Kontrol eta Gestioa ( Kredituak : 20 ECTS )
- Kalitate eta Berrikuntza ( Kredituak : 20 ECTS )
Programa toggle-navigation
Hautazko gaiak
| Gaia | Hizkuntzak | ECTS Kredituak | Espezialitateak / curriculum-ibilbideak | Eskolak emateko egoitza | Modalitatea |
|---|---|---|---|---|---|
| Elikagaietako pestiziden hondarrak | Gaztelania | 4.5 | Segurtasun Kimikoaren Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
| Ardoaren kalitate-parametroak eta europar arauak | Gaztelania | 3 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
| Edari ez alkoholikoak: Zukuak, nektarrak eta edari freskagarriak | Gaztelania | 3 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
| Erlategiko elikagaien azterketa bromatologikoa | Gaztelania | 3 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
| Haragi-sektorearen segurtasun eta trazabilitatea | Gaztelania | 3.5 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
| Kalitatezko lehenengo oliba-olioa | Gaztelania | 3 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Bietakoa |
| Elikagai transgenikoak | Gaztelania | 4.5 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Bietakoa |
| Baliospen sentsoriala eta testura-analisia: Elikadura kalitatean aplikatzea | Gaztelania | 6 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
| Elikagaiak kontserbatu eta ontziratzeko teknologia berrienak eta segurtasun eta kalitatean duten eragina | Gaztelania | 3 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
| Osagai eta elikagai funtzionalak | Gaztelania | 4 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
| Osagaien arteko elkarreraginak. Ondorioak elikagaien kalitatean | Gaztelania | 3 | Kalitate eta Berrikuntza | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
| Arrisku eta kontrol-gune kritikoen analisiaren aurrerapenak | Gaztelania | 4.5 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
| Elikadur industriaren efluentee tratamendu | Gaztelania | 3 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
| Elikadura kalitatea eta segurtasunerako kontroletarako estatistika-teknika aurreratuak | Gaztelania | 4.5 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
| Bereizteko teknika aurreratuak elikagaien kontrol eta analisian | Gaztelania | 4.5 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
| Elikadura kalitatea eta segurtasunerako kontroletarako teknika instrumentalak | Gaztelania | 3 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
| Elikagaien analisi fisiko kimikoetarako laboratorioen kontrola eta balioespena | Gaztelania | 3 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
| Elikagaien prozesatzea edo biltegiratzean sor daitezkeen gai kartzigenoak | Gaztelania | 4.5 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
| Mikroorganismoak detektatu eta identifikatzeko metodo eta teknika aurreratuak | Gaztelania | 3 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
| Teknika espektroskopikoak kalitate eta segurtasunaren eta kontrolerako lanabes Gisa | Gaztelania | 4.5 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
| Jatorrizko deiturak | Gaztelania | 3 | Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa | Euskal Herriko Unibertsitatea
(
Farmazia Fakultatea
)
| Ikasgelakoa |
Master Amaierako Lana
| Gaia | Hizkuntzak | ECTS Kredituak | Espezialitateak / curriculum-ibilbideak | Eskolak emateko egoitza | Modalitatea |
|---|---|---|---|---|---|
| Master amaierako lana | 15 | -- |
- Kreditu kopurua ECTS : 15
- MALeko irakasleak