Programa

Eskola orduaktoggle-navigation

Eskola orduak
Nahitaezko gaiakHautazko gaiakMaster Amaierako LanaGuztira
0 kredituak ECTS45 kredituak ECTS15 kredituak ECTS60 kredituak ECTS

Espezialitateaktoggle-navigation

  • Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa (Kredituak: 20 ECTS)
  • Segurtasun Kimikoaren Balioespen, Kontrol eta Gestioa (Kredituak: 20 ECTS)
  • Segurtasun Mikrobiologikoaren Balioespen, Kontrol eta Gestioa (Kredituak: 20 ECTS)
  • Kalitate eta Berrikuntza (Kredituak: 20 ECTS)

Programatoggle-navigation

Hautazko gaiak

Hautazko gaiak
GaiaHizkuntzakKredituak ECTSEspezialitateak / curriculum-ibilbideakEskolak emateko egoitzaModalitatea
Elikagaien ekoizpen lehendarraren kontrol eta hondakinakGaztelania5Segurtasun Kimikoaren Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Ikasgelakoa
Elikagaietako pestiziden hondarrakGaztelania4.5Segurtasun Kimikoaren Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Ikasgelakoa
Ardoaren kalitate-parametroak eta europar arauakGaztelania3Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Ikasgelakoa
Edari ez alkoholikoak: Zukuak, nektarrak eta edari freskagarriakGaztelania3Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Ikasgelakoa
Erlategiko elikagaien azterketa bromatologikoaGaztelania3Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Ikasgelakoa
Haragi-sektorearen segurtasun eta trazabilitateaGaztelania3.5Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Ikasgelakoa
Kalitatezko lehenengo oliba-olioaGaztelania3Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Bietakoa
Elikagai transgenikoakGaztelania4.5Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Bietakoa
Baliospen sentsoriala eta testura-analisia: Elikadura kalitatean aplikatzeaGaztelania6Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Ikasgelakoa
Elikagaiak kontserbatu eta ontziratzeko teknologia berrienak eta segurtasun eta kalitatean duten eraginaGaztelania3Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Ikasgelakoa
Osagai eta elikagai funtzionalakGaztelania4Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Ikasgelakoa
Osagaien arteko elkarreraginak. Ondorioak elikagaien kalitateanGaztelania3Kalitate eta Berrikuntza
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Ikasgelakoa
Arrisku eta kontrol-gune kritikoen analisiaren aurrerapenakGaztelania4.5Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Ikasgelakoa
Elikadur industriaren efluentee tratamenduGaztelania3Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Ikasgelakoa
Elikadura kalitatea eta segurtasunerako kontroletarako estatistika-teknika aurreratuakGaztelania4.5Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Ikasgelakoa
Bereizteko teknika aurreratuak elikagaien kontrol eta analisianGaztelania4.5Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Ikasgelakoa
Elikadura kalitatea eta segurtasunerako kontroletarako teknika instrumentalakGaztelania3Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Ikasgelakoa
Elikagaien analisi fisiko kimikoetarako laboratorioen kontrola eta balioespenaGaztelania3Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Ikasgelakoa
Elikagaien prozesatzea edo biltegiratzean sor daitezkeen gai kartzigenoakGaztelania4.5Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Ikasgelakoa
Teknika espektroskopikoak kalitate eta segurtasunaren eta kontrolerako lanabes GisaGaztelania4.5Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Ikasgelakoa
Jatorrizko deiturakGaztelania3Kalitate, Balioespen, Kontrol eta Gestioa
Euskal Herriko Unibertsitatea (Farmazia Fakultatea)
Ikasgelakoa

Master Amaierako Lana

Master Amaierako Lana
GaiaHizkuntzakKredituak ECTSEspezialitateak / curriculum-ibilbideakEskolak emateko egoitzaModalitatea
Master amaierako lana15 --

Metodologia

Masterreko ikasturteetan erabilitako metodologia askotarikoa eta parte-hartzailea da:

* Eskola magistralak

* Mintegiak

* Laborategiko praktikak

* Ordenagailuko praktikak

* Planta edo Tailerreko praktikak

* Landa praktikak

* Tutoretzak

Ikasturte bakoitzeko gidaliburuak ikasturtean erabilitako metodologia azaltzen du zehatz-mehatz.

Ebaluazioa

Ikaslearen aurrerapausoak etengabe ebaluatzen dira, honako hauen bidez:

* Azterketak

* Ariketa praktikoak

* Lan idatziak

* Lanen aurkezpena eta haien inguruko eztabaida

* Eskola eta Mintegietan aktiboki parte hartzea

Ikasturte bakoitzeko gidaliburuak ikasturtearen ebaluazio prozedura azaltzen du zehatz-mehatz.

Master Amaierako Lana

Iradokizunak eta eskaerak