Programa

XSLaren edukia

Eskola orduak toggle-navigation

Eskola orduak
Nahitaezko gaiakHautazko gaiakMaster Amaierako LanaGuztira
15   ECTS   kreditu30   ECTS   kreditu15   ECTS   kreditu60   ECTS   kreditu

Programa toggle-navigation

Nahitaezko gaiak

Nahitaezko gaiak
GaiaHizkuntzak ECTS   KredituakEspezialitateak / curriculum-ibilbideakEskolak emateko egoitzaModalitatea
Bioestatistika eta epidemiologia. Elikadurarekin lotutako populazioaren esku-hartze programakGaztelania4 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Bietakoa
Elikaduraren eta elikagaien ikerketarako teknikakGaztelania5 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Etika esperimentazioko gizaki eta animalien ikerketanGaztelania3 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Proiektuen lantzea eta emaitza zientifikoen hedapenaGaztelania3 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Bietakoa

Hautazko gaiak

Hautazko gaiak
GaiaHizkuntzak ECTS   KredituakEspezialitateak / curriculum-ibilbideakEskolak emateko egoitzaModalitatea
Elikadura eta bromatologiaGaztelania5 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Bietakoa
Elikadura eta inmunitateaGaztelania3 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Elikadura eta nutrizioa adineko pertsonenganGaztelania3 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Bietakoa
Elikadura haurtzaroan eta nerabezaroanGaztelania3 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Bietakoa
Elikadura, jarduera fisikoa eta kirolaGaztelania3 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Bietakoa
Elikaduraren antropologiaGaztelania3 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Elikaduraren eragina minbiziaren garapenean inplikatutako prozesuetanGaztelania3 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Elikaduraren eragina obesitatearen garapenean inplikatutako prozesuetanGaztelania3 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Bietakoa
Elikagai funtzionalakGaztelania5 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Jateko gogoa erregulatzeko oinarri psikofisiologikoak. Nahasmenduak jateko portaeranGaztelania3 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Nutrizio-genomikaGaztelania3 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa

Master Amaierako Lana

Master Amaierako Lana
GaiaHizkuntzak ECTS   KredituakEspezialitateak / curriculum-ibilbideakEskolak emateko egoitzaModalitatea
Master amaierako lana15 --

XSLaren edukia

Metodologia

Masterreko prestakuntzak 60 kreditu ditu, honela banatuta: irakaskuntza (45 kreditu: 30 hautazkoak eta 15 nahitaezkoak) eta Masterraren Lan Amaiera (15 kreditu). Irakasgaia nolakoa, irakaskuntzarako teknika mota halakoa:

* Eskola magistralak

* Laborategiko praktikak

* Ordenagailuko praktikak

* Mintegiak

* Kasu praktikoak

* Zuzendutako ikasketa bibliografikoak

* Praktikan jarri eta aurkeztutako teknikak eta prozedurak aplikatzea

* Ikasleen banan banako ariketak eta talde jarduerak txandakatzen dira

* Tutoretzak

Irakasgai bakoitzaren irakaskuntza gidan dator zehaztuta haietako bakoitzean jarraitu beharreko metodologia.

Nahitaezkoa da eskoletarako asistentzia. Eskolen %25etik gora joaten ez bada, ez da irakasgaia gaindituko.

Ebaluazioa

Ebaluazioaren prozesua etengabea eta formatiboa da. Ikasleak ebaluatzeko. metodo hauetako baten edo batzuen bidez egingo da:

* Eskoletan eta mintegietan izandako parte hartzea.

* Egindako ariketa praktikoak, ikasgelan eta ikasgelatik kanpo

* Idatzizko lanen aurkezpena

* Ahozko azalpenak

* Azterketak

Irakasgai bakoitzaren irakaskuntza gidan dator zehaztuta haietako bakoitzean jarraitu beharreko metodologia.

TFM Nutrición y Salud

XSLaren edukia

programa-formativo-enlaces

XSLaren edukia

Iradokizunak eta eskaerak