Eduki nagusira joan
Menu nagusia ireki/itxi
  • Euskara
  • Español
  • Arabako Campusa
  • Bizkaiko Campusa
  • Gipuzkoako Campusa
  • Hasi saioa
  • Euskara
  • Español
  • Arabako Campusa
  • Bizkaiko Campusa
  • Gipuzkoako Campusa
  • Profilak
  • Ikasketak
  • Egitura
  • Ikerketa
  • Unibertsitatera sartzeko bideak
  • Alorrak
  • Zerbitzuak
  • Direktorioa
Euskal Herriko Unibertsitatea

Elikadura eta Gizentasuna Ikerketa Taldea

  • Profilak
  • Ikasketak
  • Egitura
  • Ikerketa
  • Unibertsitatera sartzeko bideak
  • Alorrak
  • Zerbitzuak
  • Direktorioa

Breadcrumb

  1. EHU
  2. Ikerkuntza
  3. Elikadura eta Gizentasuna Ikerketa Taldea
  4. Jarduerak
  5. Argitalpenak
  6. 2014
Elikadura eta Gizentasuna Ikerketa Taldea

Elikadura eta Gizentasuna Ikerketa Taldea

Menua Webgunearen menua ireki/itxi
  • Ikerketa Taldea Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Aurkezpena
    • Langileak
  • Jarduerak Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Ikerketa-lerroak
    • Ikerketa-proiektuak
    • Doktorego-tesiak
    • Argitalpenak
    • Kongresuak
    • Kontratuak
    • Patenteak
    • Prestakuntza
    • Zientzia-dibulgazioa
    • Lankidetzak
    • Ekipamendu zientifikoa

Argitalpenak (2014)

  • Arias N, Macarulla MT, Aguirre L, Martínez-Castaño MG, Portillo MP.  Quercetin can reduce insulin resistance without decreasing adipose tissue and skeletal muscle fat accumulation Genes & Nutrition,  2014;  9, 361
  • Irisgarritasuna
  • Lege oharra
  • Kontaktua
  • Mapa
  • Laguntza

EHU