Menua Webgunearen menua ireki/itxi

Titulo - Programa

Programa

XSLaren edukia

Antolaketa

Doktorego programaren koordinazioa

RODRIGUEZ BARRON, LUIS JAVIER

Batzorde akademikoa

Batzordeburua: RODRIGUEZ BARRON, LUIS JAVIER
Bokala: ALDAI ELKORO-IRIBE, NOELIA
Bokala: RUIZ ARACAMA, AINHOA

Baliabide materialak

Erabilgarri dira Universidad del País Vasco / Euskal Herriko Unibertsitatearen eremu amankomun guztiak (bibliotekak, gela telematikoak eta beste), bai eta ikasgelak, laborategiak eta Farmazia Fakultateko elikadura planta pilotua ere. Hauez gain, doktorego programa honen baitan diren ikertalde ezberdinek, zein bere ikastegian, darabiltzaten laborategiak ere erabil daitezke.

Elikagaien Segurtasuna eta Kalitatea doktorego programan esku hartzen duten ikertalde bakoitzak ikerkuntzarako laborategiak ditu, bakoitzaren ikerketa ildoetara egokituriko ekipamenduarekin.

Gainera, geroko doktorego tesiak egin ahal izateko ikerketa lanak burutuko direneko ikastegiek, ikertalde bakoitzaren laborategiez gain, erabilera orokor edo amankomuneko zerbitzu espezifikoak ere badituzte, teknika instrumental ezberdinak eta ikertzaileen zerbitzurako pertsonala bertan direlarik.

UPV/EHUk biblioteka nagusiak eta biblioteka tematikoak dauzka. Bere aldetik, doktorego programan parte hartzen duten sailek irakurketarako mintegiak eta bibliotekak ere badituzte, funts bibliografiko espezifikoak dituztenak.

Informazio zientifikoa erabiltzeko aukera bermaturik dago WEB OF KNOWLEDGE edo SCIFINDER SCHOLAR bezalako datu baseetara sartuaz. Datu baseotara zuzenean sartu ahal da fakultateko, sailetako, areto telematikoetako ordenagailuetatik edo, Ikerkuntzaren arloko errektoreordetzak doktoregaiei emaniko ordenagailu pertsonaletatik. Beste alde batetik, gaur egun, ikastegi guztiek dute harpidetza elektronikoa, diren zientzi aldizkari nagusiekin eta, honi esker, berehala eskuratzen da informazio zientifikoa, edozein garaitakoa izanik ere.

Hitzarmena duten erakunde laguntzaileak

  • AMVISA
  • ANDAMABI S.L.
  • Amatemann
  • Aragonesa de Piensos S.A.
  • Artadi
  • Azti
  • BIMBO
  • Bodegas Itsasmendi
  • C
  • CELIGÜETA SA
  • CIAL
  • CTIC
  • Cafes Baque S.L.U.
  • Centro Tecnológico de la Industria Cárnica, S.A.
  • Compañía de Bebidas PEPSICO España
  • Consorcio Español Conservero, S.A.
  • Departamento de sanidad del gobierno vasco
  • Eroski, S. Coop
  • Findus
  • GRUPO IBERSNACKS
  • Gastronomía Cantábrica S. L.
  • Gaza S.L.
  • Grupo IPARLAT
  • HEINZ
  • INDUSTRIA DE CAFÉ DEL NORTE - CAFINSA, S.A.
  • INTERTEK Caleb Brett Ibérica S.A.U.
  • Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
  • Instituto de Fermentaciones Industriales (CSIC)
  • Instituto de Química Orgánica (IQOG)
  • Instituto del Frio.CSIC
  • La Bacaladera S.A.U.
  • Labocal Consultores S.L.
  • Laboratorio Gessyma-Galea S.L.
  • MUGALA INNOVA S.L.
  • Neiker-Instituto Vasco de Investigaciones y Desarrollo Agrario-Arcaute (Alava)
  • Norbega S.A.
  • Ogimahaia S.L.
  • PANRICO, S.L.U
  • Panificadora RICH S.L.L.
  • Pepsico Manufacturing A.I.E
  • Siro Medina S.A.
  • Tecnología y Calidad Láctea, S.L. - Tecnolat
  • Unilever Foods Industrial España, S.L.U.

Bestelako erakunde laguntzaileak

  • Agroscope Liebefeld-Poseux Research
  • Centre des Sciencies du Gout de l' Alimentation. Universite de Bourgong
  • INSTITUTE FOR PUBLIC HEALTH AND THE ENVIRONMENT
  • INSTITUTE OF FOOD RESEARCH. NORWICH
  • Instituto Canario de Investigación Agraria
  • RIKLT-INSTITUTE OF FOOD SAGETY. WAGENINGEN UNIVERSITY & RESEARCH CENTRE
  • Tegasc, The National Food Centre
  • Universidad de Davis California
  • Università degli studi di Bologna-Cesena