Programa

XSLaren edukia

Eskola orduak toggle-navigation

Eskola orduak
Nahitaezko gaiakHautazko gaiakMaster Amaierako LanaKanpoko praktikakGuztira
27   ECTS   kreditu12   ECTS   kreditu15   ECTS   kreditu6   ECTS   kreditu60   ECTS   kreditu

Programa toggle-navigation

Nahitaezko gaiak

Nahitaezko gaiak
GaiaHizkuntzak ECTS   KredituakEspezialitateak / curriculum-ibilbideakEskolak emateko egoitzaModalitatea
Ardo Dastaketaren Oinarri Metodologikoak eta Ekoizpen Ereduen Zentzumenen bidezko SailkapenaGaztelania3 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Enologiaren eraginak zentzumen-ezaugarrietanGaztelania3 --
Nafarroako Unibertsitate Publikoa ( Escuela técnica superior de ingenieros agrónomos )
Ikasgelakoa
Entrenatutako panelak eta kontsumitzailearen lehentasunen analisiaGaztelania4.5 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Esperimentuen Diseinua eta Zentzumenen bidez Lortutako Datuen Prozesamendu EstatistikoaGaztelania3 --
Nafarroako Unibertsitate Publikoa ( Escuela técnica superior de ingenieros agrónomos )
Ikasgelakoa
Mahastiaren Kudeaketa eta BabesaGaztelania3 --
Nafarroako Unibertsitate Publikoa ( Escuela técnica superior de ingenieros agrónomos )
Ikasgelakoa
Mahastizaintzaren Eragina Ardoaren Zentzumen - EzaugarrietanGaztelania4.5 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Merkataritza Zuzendaritza, Marketin Aurreratua eta beren Integrazioa Kontsumitzaileen LehentasunekinGaztelania3 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Zuzendaritza eta plangintza estrategikoa ardogintzanGaztelania3 --
Nafarroako Unibertsitate Publikoa ( Escuela técnica superior de ingenieros agrónomos )
Ikasgelakoa

Hautazko gaiak

Hautazko gaiak
GaiaHizkuntzak ECTS   KredituakEspezialitateak / curriculum-ibilbideakEskolak emateko egoitzaModalitatea
Ardoaren Nazioarteko MerkataritzaGaztelania3 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Ardoaren analisi eta kontrol kimikoaGaztelania3 --
Euskal Herriko Unibertsitatea ( Farmazia Fakultatea )
Ikasgelakoa
Joera Berriak EnologianGaztelania3 --
Nafarroako Unibertsitate Publikoa ( Escuela técnica superior de ingenieros agrónomos )
Ikasgelakoa
Joera Berriak MahastizaintzanGaztelania3 --
Nafarroako Unibertsitate Publikoa ( Escuela técnica superior de ingenieros agrónomos )
Ikasgelakoa

Master Amaierako Lana

Master Amaierako Lana
GaiaHizkuntzak ECTS   KredituakEspezialitateak / curriculum-ibilbideakEskolak emateko egoitzaModalitatea
Proyecto Fin de Máster15 --

Kanpoko praktikak

Kanpoko praktikak
GaiaHizkuntzak ECTS   KredituakEspezialitateak / curriculum-ibilbideakEskolak emateko egoitzaModalitatea
Kanpoko PraktikakGaztelania6 --
Ikasgelakoa

XSLaren edukia

Metodologia

La metodología docente utilizada en este master incluye:- exposiciones expertas sobre los contenidos, combinadas con demostraciones prácticas en viña, en bodega y en laboratorios de análisis bien con vinos reales o modificados, con el fin de asentar los conceptos teóricos expuestos en clase- casos prácticos- ejercicios individuales y en grupoLas Prácticas Externas (PE) obligatorias y el Trabajo Fin de Máster (TFM) se llevarán a cabo en permanente comunicación entre el/la estudiante, instructor/a en bodega y el/la director/a de la Universidad, bajo la coordinación de la Comisión Académica. Para más información acerca de las PE y el TFM, consultad el documento Guía para la realización del TFM y PE, en esta misma página.

Ebaluazioa

La evaluación de los alumnos se realizará de forma continua en cada materia, así como en las prácticas externas obligatorias y el trabajo fin de master. Los métodos son diversos:- exámenes escritos de diverso tipo (preguntas cortas, tipo test, ...)- presentación escrita y/o oral de trabajos- ejercicios prácticos dentro y fuera de clase- participación activa en clase

guia-tfm-master-enologia-innovacion

XSLaren edukia

programa-formativo-enlaces

XSLaren edukia

Iradokizunak eta eskaerak