Eduki nagusira joan
Menu nagusia ireki/itxi
  • Euskara
  • Español
  • Arabako Campusa
  • Bizkaiko Campusa
  • Gipuzkoako Campusa
  • Hasi saioa
  • Euskara
  • Español
  • Arabako Campusa
  • Bizkaiko Campusa
  • Gipuzkoako Campusa
  • Profilak
  • Ikasketak
  • Egitura
  • Ikerketa
  • Unibertsitatera sartzeko bideak
  • Alorrak
  • Zerbitzuak
  • Direktorioa
Euskal Herriko Unibertsitatea

Elikadura eta Gizentasuna Ikerketa Taldea

  • Profilak
  • Ikasketak
  • Egitura
  • Ikerketa
  • Unibertsitatera sartzeko bideak
  • Alorrak
  • Zerbitzuak
  • Direktorioa

Breadcrumb

  1. EHU
  2. Ikerkuntza
  3. Elikadura eta Gizentasuna Ikerketa Taldea
  4. Jarduerak
  5. Argitalpenak
  6. 1999
Elikadura eta Gizentasuna Ikerketa Taldea

Elikadura eta Gizentasuna Ikerketa Taldea

Menua Webgunearen menua ireki/itxi
  • Ikerketa Taldea Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Aurkezpena
    • Langileak
  • Jarduerak Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Ikerketa-lerroak
    • Ikerketa-proiektuak
    • Doktorego-tesiak
    • Argitalpenak
    • Kongresuak
    • Kontratuak
    • Patenteak
    • Prestakuntza
    • Zientzia-dibulgazioa
    • Lankidetzak
    • Ekipamendu zientifikoa

Argitalpenak (1999)

  • Portillo MP, Cantoral R, Macarulla MT  Effects of dietary fat content on adiposity during energy restriction in genetically obese rats Reproduction Nutrition and Development,  1999;  39(2),  189 - 199
  • Portillo MP, Simón E, García-Calonge MA, Del Barrio AS  Effect of high-fat diet on lipolysis in isolated adipocytes from visceral and subcutaneous WAT European Journal of Nutrition,  1999;  38,  177 - 182
  • Portillo MP, Tueros AI, Perona JS, Ruiz-Gutiérrez V, Torres MI, Macarulla MT  Modifications induced by dietary lipid source in adipose tissue phospholipid fatty acids and their consequences in lipid mobilization British Journal of Nutrition,  1999;  82(4),  319 - 327
  • Zulet MA, Macarulla MT, Portillo MP, Nöel-Suberville C, Higueret P, Martínez JA.  Lipid and glucose utilization in hypercholesterolaemic rats fed a diet containing heated chickpea (Cicer Aretium L.): a potential functional food International Journal for Vitamin and Nutrition Research,  1999;  69(6),  403 - 411
  • Irisgarritasuna
  • Lege oharra
  • Kontaktua
  • Mapa
  • Laguntza

EHU