Conferencias y Congresos - 2020

  • Feasibility of visible-near infrared reflectance (Vis-NIR) spectroscopy to authenticate commercial meat marketed as steer beef
    Moran L; Barron JLR; Aldai N; Moloney AP.
    Poster
    71st Annual Meeting of the European Federation of Animal Science
    Porto (Portugal)
  • Effect of ageing time on consumer preference, sensory in-mouth description and texture of horse meat
    Beldarrain LR; Etaio I; Morán L; Sentandreu MA; Insausti K; Barron JLR; Aldai N.
    Presentación oral
    71st Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. Book of Abstracts No. 26
    Porto (Portugal)
  • Impact of animal handling on the stress status of RubiaGallega beef cattle: study of apoptosis
    Fuente-García C; Aldai N; Sentandreu E; Franco D; Sentandreu MA.
    Presentación oral
    71st Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. Book of Abstracts No. 26
    Porto (Portugal)
  • Extensive equid milk as an alternative and sustainable dairy product
    Blanco-Doval A; Díez-Ramos M; Morán L; Barron LJR; Aldai N.
    Poster
    71st Annual Meeting of the European Federation of Animal Science.
    Porto (Portugal)
  • Guideline for sensory control of PDO foods and wines
    Pérez-Elortondo FJ; Zannoni M
    Poster
    Eurosense 2020. 9th European Conference on Sensory and Consumer Research
    Rotterdam (Países Bajos)
  • Alimentos: un eslabón más en la cadena de transmisión de residuos de antibióticos y genes de resistencia
    Virto M
    Cursos de Verano de la UPV/EHU. Resistencia a antibióticos. Una visión One Health: personas y animales sanos y medio ambiente más seguro
    Ponencia invitada
    Bilbao (España)
  • Cultivos iniciadores, ¿cómo influyen en el queso Idiazabal? Más allá de la metagenómica
    Hernández I.
    Ponencia invitada
    Cursos de Formación de la Asociación Artzai-Gazta
    Vitoria-Gasteiz (España)
  • Envasado de quesos
    Nájera A.I.
    Ponencia invitada
    Jornadas Técnicas para Queserías (INTIA)
    Villaba (España)
  • Envasado de queso curado
    Nájera A.I.
    Ponencia invitada
    Cursos de Formación de la Asociación Artzai-Gazta
    Vitoria-Gasteiz (España)