Eduki nagusira joan
Menu nagusia ireki/itxi
  • Euskara
  • Español
  • English
  • Arabako Campusa
  • Bizkaiko Campusa
  • Gipuzkoako Campusa
  • Hasi saioa
  • Euskara
  • Español
  • English
  • Arabako Campusa
  • Bizkaiko Campusa
  • Gipuzkoako Campusa
  • Profilak
  • Ikasketak
  • Egitura
  • Ikerketa
  • Unibertsitatera sartzeko bideak
  • Alorrak
  • Zerbitzuak
  • Direktorioa
Euskal Herriko Unibertsitatea

BIOMAT Ikerketa Taldea

  • Profilak
  • Ikasketak
  • Egitura
  • Ikerketa
  • Unibertsitatera sartzeko bideak
  • Alorrak
  • Zerbitzuak
  • Direktorioa
  1. UPV/EHU
  2. Ikerkuntza
  3. biomat
  4. Ikerketa
  5. Argitalpenak
  6. 2017
biomat

biomat

Menua Webgunearen menua ireki/itxi
  • Ikerketa taldea Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Aurkezpena
    • Langileak
    • Kolaboratzaileak
    • Ikertzaile bisitariak
    • Zabaltzea
    • Harremanetarako
  • Ikerketa Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Ikerketa-ildoak
    • Argitalpenak
    • Proiektuak
    • Hornikuntza
    • Zerbitzuak
    • Patenteak
  • Prestakuntza Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Gure ikerketa taldean lan egin
    • Doktorego tesiak
    • Master amaierako lanak
    • Aurreko ikertzaileak

2017

  • Tania Garrido, Alaitz Etxabide, Koro de la Caba, Pedro Guerrero  Versatile soy protein films and hydrogels by the incorporation of β-chitin from squid pens (Loligo sp.) Green Chemistry IF: 8,586 (Q1),  2017;  19,  5923 - 5931
  • A. Etxabide, V. Coma, P. Guerrero, C. Gardrat, K. de la Caba  Effect of cross-linking in surface properties and antioxidant activity of gelatin films incorporated with a curcumin derivative Food Hydrocolloids IF: 5,089 (Q1),  2017;  66,  168 - 175
  • A. Etxabide, J. Uranga, P. Guerrero, K, de la Caba  Development of active gelatin films by means of valorisation of food processing waste: A review Food Hydrocolloids IF: 5,089 (Q1),  2017;  68,  192 - 198
  • A. Etxabide, C. Vairo, E. Santos-Vizcaíno, P. Guerrero, J.L. Pedraz, M. Igartua, K. de la Caba, R.M. Hernández  Ultra Thin Hydro-Films Based on Lactose-Crosslinked Fish Gelatin for Wound Healing Applications International Journal of Pharmaceutics IF: 3,862 (Q1),  2017;  530,  455 - 467
  • A. Etxabide, M. Urdanpilleta, I. Gómez-Arriaran, K. de la Caba, P. Guerrero  Effect of pH and lactose on cross-linking extension and structure of fish gelatin films Reactive and Functional Polymers IF: 2,975 (Q1),  2017;  117,  140 - 146
  • A. Muxika, A. Etxabide, J. Uranga, P. Guerrero, K. de la Caba  Chitosan as a bioactive polymer: processing, properties and applications International Journal of Biological Macromolecules IF: 3,909 (Q1),  2017;  105,  1358 - 1368
  • Irisgarritasuna
  • Lege oharra
  • Kontaktua
  • Mapa
  • Laguntza

UPV/EHU