Breadcrumb

Asset Publisher

“Fundación Vicky Foods a la investigación en nutrición y salud” 2023ko sariaren III. deialdia

Elikadura eta Osasuneko Berrikuntza Zentroak eta Fundazioak “FUNDACIÓN VICKY FOODS A LA INVESTIGACIÓN EN NUTRICIÓN Y SALUD” sariaren III. deialdia egiten dute. Ekimen honen helburua da ikerketaren balioa eta elikaduraren arloko materialen, produktuen eta produkzio-prozesuen hobekuntzan duen aplikazioa aitortzea.

Sariak 10.000 euroko izango du eta edizio honetara argitaratu gabeko amaitutako ikerlanak, amaitutako ikerlanak eta doktorego-tesiak aurkeztuko dira.

Vicky Foods Fundazioaren Patronatuaren Batzorde Delegatuak epaimahai gisa jardungo du, eta balioespenean honako irizpide hauek hartuko ditu kontuan: gaiaren gaurkotasuna eta berrikuntza-maila, lantaldearen gaitasun zientifikoa, metodologiaren zorroztasuna eta egokitasuna, azalpenen argitasuna, emaitzen sendotasuna, aurrekontuaren egokitasuna eta sektorearentzako interes praktikoa. Gainera, eskatzailea ikertzaile gaztea izatea positiboki baloratuko du.

Izena emateko epea uztailaren 31ra arte egongo da zabalik, egun hori barne, eta epaitza azaroan izango da.

Hautagaitzak online inprimaki honen bidez aurkezten dira: Premio Fundación Vicky Foods – Fundación Vicky Foods (fundacionvickyfoods.org)