Nabigazioa

  • Edukira joan
Menu nagusia ireki/itxi
  • Euskara
  • Español
  • English
  • Arabako Campusa
  • Bizkaiko Campusa
  • Gipuzkoako Campusa
  • Hasi saioa
  • Euskara
  • Español
  • English
  • Arabako Campusa
  • Bizkaiko Campusa
  • Gipuzkoako Campusa
  • Profilak
  • Ikasketak
  • Egitura
  • Ikerketa
  • Unibertsitatera sartzeko bideak
  • Alorrak
  • Zerbitzuak
  • Direktorioa
Euskal Herriko Unibertsitatea

Lactiker Ikerketa Taldea

  • Profilak
  • Ikasketak
  • Egitura
  • Ikerketa
  • Unibertsitatera sartzeko bideak
  • Alorrak
  • Zerbitzuak
  • Direktorioa
Bilaketa
  1. UPV/EHU
  2. Ikerkuntza
  3. Lactiker - Animalia Jatorriko Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna
  4. Jarduerak
  5. Argitalpen zientifikoak
  6. 2022
Lactiker - Animalia Jatorriko Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna

Lactiker - Animalia Jatorriko Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna

Menua Webgunearen menua ireki/itxi
  • Ikerketa Taldea Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Aurkezpena
    • Kideak
    • Antolaketa
    • Kontaktua
  • Ikerketa Profila Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Ikuspegi orokorra
    • Ikerketa-lerroak
    • Ekipamendua
  • Jarduerak Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Ikerkuntza proiektuak
    • Kontratuak
    • Argitalpen zientifikoak
    • Hitzaldiak eta kongresuak
    • Doktore tesiak
    • Zabaltzea eta emaitzak bidaltzea
    • Nazioartekotzea

Argitalpenak - 2022

  • Beldarrain, LR; Moran, L; Sentandreu, MA; Barron, LJR; Aldai, N  Effect of ageing time on the volatile compounds from cooked horse meat Meat Science,  2022;  184, 108692,  0309-1740
  • Berriozabalgoitia, A., Ruiz de Gordoa, J.C., Amores, G., Virto, M.  Dietary fatty acid metabolism: New insights into the similarities of lipid metabolism in humans and hamsters Food Chemistry: Molecular Sciences,  2022;  4, 100060
  • Fuente-García, C; Aldai, N; Sentandreu, E; Oliván, M; Franco, D; García-Torres, S; Barron, LJR; Sentandreu, MA  Caspase activity in post mortem muscle and its relation to cattle handling practices Journal of the Science of Food and Agriculture, May 2021 (Early access),  2022;  0022-5142
  • Fuente-García, C; Sentandreu, E; Aldai, N; Sentandreu, MA  Optimization of a fluorogenic assay to determine caspase 3/7 activity in meat extracts Food Science and Technology International, February 2021 (Early access),  2022;  1082-0132
  • Irisgarritasuna
  • Lege oharra
  • Kontaktua
  • Mapa
  • Laguntza

UPV/EHU