Nabigazioa

  • Edukira joan
Menu nagusia ireki/itxi
  • Euskara
  • Español
  • English
  • Arabako Campusa
  • Bizkaiko Campusa
  • Gipuzkoako Campusa
  • Hasi saioa
  • Euskara
  • Español
  • English
  • Arabako Campusa
  • Bizkaiko Campusa
  • Gipuzkoako Campusa
  • Profilak
  • Ikasketak
  • Egitura
  • Ikerketa
  • Unibertsitatera sartzeko bideak
  • Alorrak
  • Zerbitzuak
  • Direktorioa

Euskal Herriko Unibertsitatea

Lactiker

  • Profilak
  • Ikasketak
  • Egitura
  • Ikerketa
  • Unibertsitatera sartzeko bideak
  • Alorrak
  • Zerbitzuak
  • Direktorioa
  1. UPV/EHU
  2. Ikerkuntza
  3. Ikerketa taldeak
  4. Lactiker - Animalia Jatorriko Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna

Lactiker - Animalia Jatorriko Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna

Menua Webgunearen menua ireki/itxi
  • Ikerketa Taldea Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Aurkezpena
    • Kideak
    • Antolaketa
    • Kontaktua
  • Ikerketa Profila Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Ikuspegi orokorra
    • Ikerketa-lerroak
    • Ekipamendua
  • Jarduerak Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Ikerkuntza proiektuak
    • Kontratuak
    • Argitalpen zientifikoak
    • Hitzaldiak eta kongresuak
    • Doktore tesiak
    • Zabaltzea eta emaitzak bidaltzea
    • Nazioartekotzea

Lactiker - Animalia Jatorriko Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna

Albisteak

RSS
  • Nazioarteko Doktorego Tesiaren Defentsa (Ane Aldalur Soto): Technical factors affecting cheese properties, yield and whey generated from raw sheep milk during cheesemaking in small rural dairies (2019)
  • Gaztaren ekoizketan mozte eta berotze prozesuetarako gomendioak
  • Participación del grupo Lactiker en la Joint Research Laboratory on Antibiotic Resistance
  • Participación del grupo Lactiker en la red internacional FACE-Network
  • Participación del grupo Lactiker en la red internacional Dairy Sustainability Framework
  • Productos lácteos y cárnicos, sostenibles y de calidad
  • Video “Yo investigo. Yo soy CSIC” sobre la Tesis Doctoral de Claudia Fuente García
  • Larreko ardi gazta, osasungarriagoa
  • FAO-CIHEAM-Lactiker: Advanced Course on Valorization of Sheep and Goat Dairy Products in the Mediterranean. Present Technologies and Market Perspectives –Vitoria-Gasteiz, 15-19 May 2017
  • La emisión de gases de efecto invernadero de origen rumiante

Elikadura Kalitatea eta Segurtasuna Doktoregoa

Harremanetarako
  • Irisgarritasuna
  • Lege oharra
  • Kontaktua
  • Mapa
  • Laguntza

UPV/EHU