Nabigazioa

  • Edukira joan
Menu nagusia ireki/itxi
  • Euskara
  • Español
  • English
  • Arabako Campusa
  • Bizkaiko Campusa
  • Gipuzkoako Campusa
  • Hasi saioa
  • Euskara
  • Español
  • English
  • Arabako Campusa
  • Bizkaiko Campusa
  • Gipuzkoako Campusa
  • Profilak
  • Ikasketak
  • Egitura
  • Ikerketa
  • Unibertsitatera sartzeko bideak
  • Alorrak
  • Zerbitzuak
  • Direktorioa
Euskal Herriko Unibertsitatea

Lactiker Ikerketa Taldea

  • Profilak
  • Ikasketak
  • Egitura
  • Ikerketa
  • Unibertsitatera sartzeko bideak
  • Alorrak
  • Zerbitzuak
  • Direktorioa
Bilaketa
  1. UPV/EHU
  2. Ikerkuntza
  3. Lactiker - Animalia Jatorriko Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna
  4. Jarduerak
  5. Argitalpen zientifikoak
  6. 2006
Lactiker - Animalia Jatorriko Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna

Lactiker - Animalia Jatorriko Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna

Menua Webgunearen menua ireki/itxi
  • Ikerketa Taldea Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Aurkezpena
    • Kideak
    • Antolaketa
    • Kontaktua
  • Ikerketa Profila Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Ikuspegi orokorra
    • Ikerketa-lerroak
    • Ekipamendua
  • Jarduerak Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Ikerkuntza proiektuak
    • Kontratuak
    • Argitalpen zientifikoak
    • Hitzaldiak eta kongresuak
    • Doktore tesiak
    • Zabaltzea eta emaitzak bidaltzea
    • Nazioartekotzea

Argitalpenak - 2006

  • Aldai N, Brendan EM, Oliván M, Martínez A, Declan JT, Nájera AI, Osoro K  The influence of breed and mh-genotype on carcass conformation, meat physico-chemical characteristics, and the fatty acid profile of muscle from yearling bulls Meat Science,  2006;  72,  486 - 495 -  0309-1740
  • Aldai N, Osoro K, Barron LJR, Nájera AI  Gas-liquid chromatographic method for analysing complex mixtures of fatty acids including conjugated linoleic acids(cis9trans11 and trans10cis12 isomers) and long chain (n-3 or n-6) polyunsaturated fatty acids. Application to the intramuscular fat of beef meat Journal of Chromatography A,  2006;  110,  133 - 139 -  0021-9673
  • Etayo I, Pérez-Elortondo FJ, Gil PF, Albisu M, Virto M, Conde S, Barron LJR, Nájera AI, Gómez-Hidalgo ME, Delgado C, Guerra A, de Renobales M  Hygienic quality, lipolysis and sensory properties of Spanish Protected Designation of Origin ewe's milk cheeses manufactured with lamb rennet paste Lait,  2006;  86,  415 - 434 -  0023-7302
  • Svensson I, Hernández I, Virto M, de Renobales M  Determination of lipase activity in cheese using trivalerin as substrate International Dairy Journal,  2006;  16,  423 - 430 -  0958-6946
  • Irisgarritasuna
  • Lege oharra
  • Kontaktua
  • Mapa
  • Laguntza

UPV/EHU