Characterization and variability of fatty acid composition of lamb commercialized in northern Spain: Emphasis on trans-18:1 and CLA content and profile
Poster
Bravo-Lamas L; Barrón LJR; Etaio I; Kramer JKG; Aldai N
61st International Congress of Meat Science and Technology
Clermont-Ferrand
Characterization of retail horse-meat in northern Spain: Chemical composition and fatty acid profile
Poster
Belaunzaran X; Lavín P; Mantecón AR; Kramer JKG; Aldai N
61st International Congress of Meat Science and Technology
Clermont-Ferrand (Francia)
Fat composition of youthful and mature beef in northern Spain
Poster
Aurtenetxe M; Bravo-Lamas L; Belaunzaran X; Gamarra D; Barrón LJR
61st International Congress of Meat Science and Technology
Clermont-Ferrand (Francia)
Effect of cottonseed with or without vitamin E and length of finishing in Nellore beef catttle: Fatty acid composition of meat
Poster
Ferrinho AM; Bravo-Lamas L; Mueller LF; Kramer JKG; Barrón LJR; Baldi F; Aldai N; Pereira ASC
61st International Congress of Meat Science and Technology
Clermont-Ferrand (Francia)
Relationship between gene expression of stearoyl-CoA desaturases (SCD1 & SCD5) and the fatty acid profile in adipose tissue of cattle breeds in the Basque region
Poster
Gamarra D; Arakawa A; Aldai N; López-Oceja A; de Pancorbo MM; Taniguchi M
61st International Congress of Meat Science and Technology
Clermont-Ferrand (Francia)
Caracterización de la carne de caballo comercializada en el norte de España: composición química y perfil de ácidos grasos
Poster
Belaunzaran X; Lavín P, Mantecón AR; Kramer JKG; Aldai N
XXIV Congreso de la Asociación Latinoamericana de Producción Animal y XL Congreso de la Sociedad Chilena de Producción Animal (SOCHIPA)
Puerto Varas (Chile)
Caracterización y variabilidad de la composición de ácidos grasos del cordero comercializado en el norte de España: énfasis en el perfil de los trans-18:1 y CLA
Poster
Bravo-Lamas L; Barrón LJR; Morales; Etaio I; kramer JKG; Aldai N
XXIV Congreso de la Asociación Latinoamericana de Producción Animal y XL Congreso de la Sociedad Chilena de Producción Animal (SOCHIPA)
Puerto Varas (Chile)
Comparación del perfil de ácidos grasos de la carne de vacuno joven frente a la carne de vacuno mayor en el norte de España
Poster
Aurtenetxe M; Bravo-Lamas L; Belaunzaran X; Gamarra D; Barrón LJR; Kramer JKG; Aldai N
XXIV Congreso de la Asociación Latinoamericana de Producción Animal y XL Congreso de la Sociedad Chilena de Producción Animal (SOCHIPA)
Puerto Varas (Chile)
Relación entre la expresión génica de las estearoil-CoA desaturasas (SCD1 y SCD5) y el perfil de ácidos grasos del tejido adiposo en razas de vacuno del País Vasco
Poster
Gamarra D; Arakawa A; Aldai N; López-Oceja A; de Pancorbo MM; Taniguchi M
XXIV Congreso de la Asociación Latinoamericana de Producción Animal y XL Congreso de la Sociedad Chilena de Producción Animal (SOCHIPA)
Puerto Varas (Chile)
Ácidos grasos trans en la carne de rumiantes: Efecto sobre la calidad nutricional
Ahozko komunikazioa
Aldai N
XXIV Congreso de la Asociación Latinoamericana de Producción Animal y XL Congreso de la Sociedad Chilena de Producción Animal (SOCHIPA)
Puerto Varas (Chile)
Authenticity of dairy products from mountain grazing sheep
Ahozko komunikazioa
Barrón LJR; Valdivielso I; Bustamante MA; Ruiz de Gordoa JC; de Renobales M
7th IDF International Symposium on Sheep Goat and other non-Cow Milk
Limassol (Chipre)
Changes in the compositions of total fatty acids, tocopherols and retinoids and cholesterol concentration in milk from rapeseed oilcake fed sheep
Ahozko komunikazioa
Bustamante MA; Albisu M; Valdivielso I; Amores G; Zabaleta L; Ruiz de Gordoa JC; Pérez. Elortondo FJ; Virto M; Arránz J; Barrón LJR; de Renobales M; Mandaluniz N; Nájera AI
7th IDF International Symposium on Sheep Goat and other non-Cow Milk
Limassol (Chipre)
Total antioxidant capacity of the soluble fraction of sheep, goat and cow´s milk
Poster
Ruiz de Gordoa JC; Bustamante MA; Valdivielso I; de Renobales M; Amores G; Nájera AI, Barrón LJR
7th IDF International Symposium on Sheep Goat and other non-Cow Milk
Limassol (Chipre)
Biomarkers for dairy food intake- Analysis of individual lipid classes or total lipids in plasma?
Poster
Berriozabalgoitia A; Virto M; Ruiz de Gordoa JC; Barrón LJR; de Renobales M
7th IDF International Symposium on Sheep Goat and other non-Cow Milk
Limassol (Chipre)
Volatile profile in ewe´s raw milk cheeses with flavor defects
Poster
Zabaleta L; Barrón LJR; Albisu M
7th IDF International Symposium on Sheep Goat and other non-Cow Milk
Limassol (Chipre)
¿Es diferente el cordero comercializado como lechal? Estudio sensorial de muestras de la CAPV y Navarra
Poster
Etaio I; Naes T; Bravo-Lamas L; Belaunzarán X; Pérez-Elortondo FJ; Aldai N
I Congreso de la Asociación Española de Profesionales de Análisis Sensorial (AEPAS)
Ciudad Real (España)
¿La aceptabilidad determina la calidad sensorial percibida por los consumidores? Estudio europeo con quesos con DOP y sin DOP
Poster
Ojeda M; Etaio I; Valentin D; Dacremont C; Zannoni M; Tupasela T; Lilleberg L; Pérez-Elortondo FJ
I Congreso de la Asociación Española de Profesionales de Análisis Sensorial (AEPAS)
Ciudad Real (España)
Does consumers´ liking for a PDO cheese fit with sensory quality scores assessed by a trained panel?
Poster
Ojeda M; Etaio I; Guerrrero L; Gil MPF; Pérez-Elortondo FJ
11th Pangborn Sensory Science Symposium
Gothenburg (Suecia)
First results survey methods and accreditation (Spain)
Ahozko komunikazioa
Pérez-Elortondo FJ
European Sensory Science Society (Working Group PDO)
Roma (Italia)
Efecto del genotipo de la calidad nutricional de la carne de terneros producidos en el Valle del Nansa (Cantabria)
Ahozko komunikazioa
Aldai N; Lavín P; Jaroso R; Sánchez-Briñas B; Mantecón AR
XVI Jornadas sobre Producción Animal (AIDA)
Zaragoza (España)
Caracterización de la carne de caballo: Composición química y perfil de ácidos grasos
Ahozko komunikazioa
Belaunzarán X; Lavín P; Mantecón AR; Aldai N
XVI Jornadas sobre Producción Animal (AIDA)
Zaragoza (España)
Perfil de ácidos grasos de la carne de cordero comercializada en la CAPV y Navarra
Ahozko komunikazioa
Bravo-Lamas L; Barrón LJR; Etaio I; Aldai N
XVI Jornadas sobre Producción Animal (AIDA)
Zaragoza (España)