EUnetHorse: les besoins européens des exploitations agricoles équines
Addes M; Rispail S; Santos AS; Lorenzo JM; Riviere E; Konig U; Kuhnke S; Lejeune JP; Zollinger A; Chirila L; Zarzycka E; Rantamaki-Lahtinen L; Gorecka A; Saastamoinen M; Aldai N; Tourneur L.
Oral presentation
Journees Sciences & Innovations Equines
Saumur (Francia)
Identificación de marcadores múltiples para la caracterización y diferenciación de leche y queso producidos en sistemas de pastoreo
Barron LJR
Invited lecture
IX Congreso Internacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Córdoba (Argentina)
The influence of dairy environment and practices on the microbiome of raw ewe milk-derived PDO cheeses: a shotgun sequencing approach
Santamarina-García G; Yap M; Crispie F; Amores G; Lordan C; Virto M; Cotter PD
Poster
28th International ICFMH Conference FOOD MICRO 2024
Burgos (España)
Differentiation in chemical composition of mare milks from farms with high and low grazing activity during lactation
Blanco-Doval A; Barron LJR; Aldai N
Poster
IDF Cheese Science & Technology Symposium
Bergen (Noruega)
Early packaging does not affect Listeria behavior in Idiazabal cheese
Hernández I; Gonzalez A; Santamarina-García G; Amores G; Virto M
Poster
IDF Cheese Science & Technology Symposium
Bergen (Noruega)
Tocol and retinoid content in sheep milk: effect of management system with different intensification degrees
Iglesias-Rodrigo N; Bustamante MA; Aldai N; Lavín P; Manso MT; Mantecón AR; Barron LJR
Poster
IDF Cheese Science & Technology Symposium
Bergen (Noruega)
Resistome analysis of Idiazabal PDO cheeses: elucidating the impact of dairy environments
Santamarina-García G; Yap M; Crispie F; Amores G; Lordan C; Barron LJR; Virto M; Cotter PD
Poster
IDF Cheese Science & Technology Symposium
Bergen (Noruega)
Elementos minerales en leche de oveja: efecto del sistema de manejo con diferente grado de intensificación
Iglesias-Rodrigo N; Aldai N; Lavín P; Manso T; Mantecón AR; Barron LJR
Poster
XII Congreso Nacional CyTA-CESIA
Barcelona (España)
Influencia de la sensibilidad frente a la sostenibilidad e información sobre el manejo del rebaño en la aceptabilidad de quesos de oveja
Larrasoain L; Barron LJR; Pérez-Elortondo FJ; Etaio I
Poster
XII Congreso Nacional CyTA-CESIA
Barcelona (España)