Nabigazioa

  • Edukira joan
Menu nagusia ireki/itxi
  • Euskara
  • Español
  • English
  • Arabako Campusa
  • Bizkaiko Campusa
  • Gipuzkoako Campusa
  • Hasi saioa
  • Euskara
  • Español
  • English
  • Arabako Campusa
  • Bizkaiko Campusa
  • Gipuzkoako Campusa
  • Profilak
  • Ikasketak
  • Egitura
  • Ikerketa
  • Unibertsitatera sartzeko bideak
  • Alorrak
  • Zerbitzuak
  • Direktorioa
Euskal Herriko Unibertsitatea

Lactiker Ikerketa Taldea

  • Profilak
  • Ikasketak
  • Egitura
  • Ikerketa
  • Unibertsitatera sartzeko bideak
  • Alorrak
  • Zerbitzuak
  • Direktorioa
Bilaketa
  1. UPV/EHU
  2. Ikerkuntza
  3. Lactiker - Animalia Jatorriko Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna
  4. Jarduerak
  5. Argitalpen zientifikoak
  6. 2015
Lactiker - Animalia Jatorriko Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna

Lactiker - Animalia Jatorriko Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna

Menua Webgunearen menua ireki/itxi
  • Ikerketa Taldea Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Aurkezpena
    • Kideak
    • Antolaketa
    • Kontaktua
  • Ikerketa Profila Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Ikuspegi orokorra
    • Ikerketa-lerroak
    • Ekipamendua
  • Jarduerak Erakutsi/izkutatu azpiorriak
    • Ikerkuntza proiektuak
    • Kontratuak
    • Argitalpen zientifikoak
    • Hitzaldiak eta kongresuak
    • Doktore tesiak
    • Zabaltzea eta emaitzak bidaltzea
    • Nazioartekotzea

Argitalpenak - 2015

  • Belaunzaran X; Bessa RJ; Lavín P; Mantecón AR; Kramer JK; Aldai N  Horse-meat for human consumption—Current research and future opportunities Meat Science,  2015;  108,  74 - 81 -  0309-1740
  • Ojeda M; Etaio I; Gil MPF; Albisu M; Salmerón J; Elortondo FJP  Sensory quality control of cheese: Going beyond the absence of defects Food Control,  2015;  51,  371 - 380 -  0956-7135
  • Valdivielso I; Bustamante MA; Buccioni A; Franci O; de Gordoa JCR; de Renobales, M; Barron, LJR  Commercial sheep flocks–fatty acid and fat-soluble antioxidant composition of milk and cheese related to changes in feeding management throughout lactation Journal of Dairy Research,  2015;  82,  334 - 343 -  0022-0299
  • Valdivielso I; Bustamante MA; de Gordoa JCR; Nájera AI; de Renobales M; Barron LJR  Simultaneous analysis of carotenoids and tocopherols in botanical species using one step solid–liquid extraction followed by high performance liquid chromatography Food Chemistry,  2015;  173,  709 - 717 -  0308-8146
  • Irisgarritasuna
  • Lege oharra
  • Kontaktua
  • Mapa
  • Laguntza

UPV/EHU